BijzonderMens Coaching

door

portfolio-hairstudio220

Voor Gaby heb ik samen met haar de website bijzondermens.nl opgezet. In eerste instantie wilde ze dit zelf met haar man doen, maar het kostte toch wat meer tijd dan gedacht, dus schakelde ze mij in.

Ik zorgde voor de technische kant, dat WordPress goed liep en dat de plug-ins zoals Yoast SEO en Wordfence geïnstalleerd werden. Dit in gezamenlijk overleg natuurlijk. Gaby wilde ook graag via whatsapp bereikbaar zijn en daarvoor had ze zelf de plug-in Join.Chat al uitgezocht. Ik heb de plug-in geïnstalleerd, geconfigureerd en op de afgesproken pagina’s dit zichtbaar gemaakt.

Ook voor de pagina’s zelf heeft Gaby gezorgd voor de teksten en afbeeldingen en ik zorgde dat dit in een nette lay-out gezet werden. Daarna kan ze zelf de teksten bijhouden.

Ook had Gaby af en toe wat vragen. Over de (mogelijkheden met de) website, lay-out of plug-ins. Via -email, maar ook met een persoonlijk bezoekje heb ik haar advies gegeven.

Deze website is dus in een goed lopende samenwerking opgezet en dat is precies hoe Webbeheer voor ZZP en MKB werkt: via een persoonlijke aanpak.

Robert heeft mij enorm uit de brand geholpen door mijn website te maken.
Hij had alle tijd en geduld om er samen met mij wat moois van te maken.
Omdat Robert veel ervaring heeft komt hij ook met goed tips en suggesties.
Hier heb ik ook veel aan gehad.
Al met al heel blij met zijn ondersteuning.

Gaby

BijzonderMens Coaching

Bekijk website