Peter van Berckel

door

Peter van Berckel

Peter van Berckel is een fermentatie-expert, natuurvoedingskundige en kok. In zijn fermentatielaboratorium in Amersfoort is Peter als een autodidactische fermentatie-onderzoeker bezig met lezen, studeren, experimenteren en zijn fermentatieworkshops aan het ontwikkelen. Hij geeft daar ook regelmatig workshops in zijn sfeervolle workshopruimte.

Tsukémono is de titel van zijn kookboek waarin je leert om op traditioneel Japanse wijze met groente te toveren. Oosterse alchemie in de keuken, met zout als het magische ingrediënt. In Tsukémono leert kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken.

De samenwerking met Peter is op project basis. Hij verzamelt ideeën en aanpassingen die hij op zijn website uitgevoerd wil hebben en dan komen we samen (thuis of telefonisch) en bespreken we de punten. Samen kijken we of dit haalbaar is en wat de beste methode is om dit te doen. De ene keer heeft Peter zelf een idee en ga ik aan de slag om dit te realiseren. Een andere keer vraagt hij om advies en ga ik op zoek naar diverse alternatieven. Ik onderzoek en analyseer de diverse opties en geef de voor- en nadelen door aan Peter. Samen maken we dan uiteindelijk een keuze.

Via een aparte test site kan ik ook diverse opties alvast bouwen en dan kan Peter daar naar kijken en commentaar op geven. Mijn ervaring is namelijk dat als je iets concreets laat zien en dat de klant er mee kan ‘spelen’, dit veel beter werkt. Dat is precies hoe Webbeheer voor ZZP en MKB werkt: via een persoonlijke aanpak.

 

Bekijk website