WebBeheer

 

Het beheren van een website lijkt tegenwoordig een makkelijke klus. Even snel een WordPress site installeren, standaard template kiezen, wat teksten typen en foto’s uploaden en klaar! Toch? Nou nee.

Er zijn nog wel veel dingen waar u om moet denken. Teksten moeten regelmatig ge-update worden. Aanbiedingen wilt u waarschijnlijk wel regelmatig aanpassen. Een contact pagina is ook wel handig. Foto’s die via google van internet zijn geplukt, zijn wellicht auteursrechtelijk beschermd. Kortom inhoudelijk is er al veel om over na te denken.

Dan is er ook nog de vormgeving. Een website van de jaren 90 met alleen simpele html pagina’s, die zien er momenteel toch echt wel héél ouderwets uit. Mensen houden van moderne websites, die ook goed te lezen zijn op tablets en smartphones. Dat vergt toch een bepaalde aanpak met de bouw en onderhoud van je website.

En dan moeten we de veiligheid ook niet vergeten. Ook de website van Bakkerij Bruin en hoveniersbedrijf Groen zijn doelwit van hackers. Even snel een blog pagina maken klinkt heel mooi, maar ook daar kunnen hackers misbruik van maken en is een deur tot spam.

U moet dus over veel dingen nadenken en de website moet goed onderhouden worden. Dat vergt tijd. Tijd die u wellicht niet heeft of er niet aan wilt spenderen.

Dat is het moment dat u Webbeheer voor ZZP en MKB kan inschakelen. Maak een afspraak en we gaan samen kijken hoe we u kunnen helpen met uw website.

Webbeheer voor ZZP en MKB is er voor u

Wilt u werk maken van uw website, maar weet u niet waar u moet beginnen? U wilt uw eigen website beheren, maar u heeft er geen tijd voor? Wat uw uitdagingen ook zijn met uw website, Webbeheer voor ZZP en MKB is er voor u.

Maak een afspraak. We gaan even praten over uw wensen. U zit nog nergens aan vast.